Camere frigorifice

Camerele frigorifice sunt spatii special concepute pentru a mentine temperaturi scazute constant, asigurand conditii optime de depozitare si conservare a produselor perisabile, medicamentelor sau altor bunuri sensibile la temperatura.

Peretii si plafonul camerelor frigorifice sunt realizate din panouri termoizolante din poliuretan cu grosimi diferite in functie de temperatura necesara pentru interior.

Oltenia Frig Service ofera:

  • Pentru camerele de pastrare a produselor refrigerate (0°C…..4°C), se folosesc panouri cu grosimea de 60-80 mm;
  • Pentru pastrarea produselor congelate ( -18°C temperatura in camera), se folosesc panouri cu grosimea de 100-150 mm;
  • Pentru aplicatii ce presupun congelarea rapida (temperatura in camera de pana la -35°C), se folosesc panouri cu grosimea de 200 mm;
  • Pentru spatiile frigorifice cu temperaturi intre -18°C si -36 °C este necesara si izolarea pardoselii.

Principala calitate a unei camere frigorifice este sa aiba un factor de pierdere termica cat mai scazut pentru ca echipamentul frigorific sa porneasca cat mai rar, astfel se va optine o economie de energie.

Camere frigorifice congelare si refrigerare

Oltenia Frig Service produce camere frigorifice de congelare si de refrigerare care mentin temperatura interioara la un interval corespunzator de 0…+40C, contribuind la mentinerea calitatii alimentelor. Dimensiunile unei camere frigorifice pot varia in functie de locatie si de cerinte.

Produsele noastre au la baza performanta ridicata si fiabilitatea.

Usi frigorifice

Acestea sunt proiectate si construite pentru a asigura o etanseitate excelenta, astfel incat pierderile de temperatura sa fie minime. Ele contribuie la mentinerea constanta a temperaturii interioare necesare pentru conservarea alimentelor in conditii de siguranta.