Camere frigorifice congelare si refrigerare

Camerele frigorifice pentru congelare si refrigerare reprezinta solutii avansate si eficiente pentru depozitarea si pastrarea alimentelor in conditii optime de temperatura si igiena.

Aceste camere sunt concepute pentru a mentine produsele la temperaturi scazute si constante, asigurand astfel siguranta si prospetimea acestora.

Camerele frigorifice de congelare sunt proiectate special pentru a mentine temperatura interioara sub punctul de inghet, in general la valori cuprinse intre -18°C si -25°C.

Sunt ideale pentru stocarea alimentelor congelate, cum ar fi carne, peste, produse lactate si inghetata. Prin mentinerea temperaturi scazute, camerele de congelare previn dezvoltarea bacteriilor si a microorganismelor, prelungind astfel durata de valabilitate a produselor alimentare.

Atat camerele frigorifice de congelare, cat si cele de refrigerare sunt echipate cu sisteme avansate de control al temperaturii si a umiditatii, asigurand mentinerea constanta a conditiilor optime de depozitare.

Oltenia Frig Service configureaza aceste camere pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui client, avand dimensiuni variabile si posibilitatea de a fi divizate in compartimente pentru diferite categorii de produse.

Camerele frigorifice pot avea una sau mai multe usi frigorifice cu tipuri diferite de deschideri, rafturi si iluminat interior.