Clienti

Suntem mandri ca de-a lungul timpului am reusit sa colaboram cu firme atat nationale cat si internationale si ca ne-am pus amprenta asa cum am stiut mai bine in parcursul acestora pe piata.

De la inceput si pana la final, am fost impresionat de profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de aceasta echipa remarcabila. Rezultatul final a fost absolut remarcabil. Instalatia frigorifica a fost instalata cu precizie si functioneaza perfect. Am fost impresionat de calitatea lucrarii si de atentia la detalii care a fost acordata in fiecare etapa a proiectului. Echipa Oltenia Frig Service a depasit cu mult asteptarile mele si a demonstrat ca sunt experti in domeniul lor.
Recomand cu caldura Oltenia Frig Service tuturor celor care cauta servicii de inalta calitate in acest domeniu.
Alexandru S
Recomand cu incredereOltenia Frig Service! Echipa lor a fost profesionista, prompta si a livrat rezultate de inalta calitate. Instalatia de climatizare functioneaza perfect si sunt extrem de multumit de serviciile lor. Multumesc!
Cosmin T.

Furnizori

Ne place sa ne inconjuram de oameni profesionisti, asa ca lucram doar cu furnizori care sunt stapani pe sectorul lor de business. Folosim doar echipamente si materii prime de calitate, pentru ca rezultatele sa fie si ele la nivelul asteptarilor.

DAIKIN pentru sistemele de climatizare; COPELAND, BITZER , GUNTNER, ZANOTTI, SCM FRIGO pentru instalatiile frigorifice; RUCK, DANFOSS, DAIKIN pentru sistemele de ventilatie si tratare a aerului; LEGRAND pentru surse de alimentare neintreruptibile UPS; SCHNEIDER ELECTRIC pentru echiparea tablourilor electrice de forta si comanda; DIXELL, EMERSON, CAREL, pentru controlul temperaturii, umiditatii si monitorizare de la distanta.