Ventilatoare

Oltenia Frig Service este specializata in proiectarea si executia de instalatii frigorifice, dar nu se limiteaza doar la aceasta activitate.

Compania noastra are expertiza si in proiectarea si executia instalatiilor de climatizare si ventilare, utilizand o gama variata de modele de ventilatoare, precum ventilatoare axiale, centrifugale, box, de acoperis, ventilatoare rezistente la foc sau rezistente la diferite medii corozive.

Ventilatoarele centrifugale folosite in aplicatiile industriale pot avea diverse tipuri de carcase, cum ar fi plastic, otel inoxidabil sau tabla galvanizata. Acestea pot oferi debite de aer cuprinse intre 2.500 si 16.000 mc/h si functioneaza la tensiuni de alimentare variabile, de la 230V/Hz pana la 380V/50Hz.

In ceea ce priveste sistemele de ventilare utilizate in domeniul comercial, se folosesc ventilatoare in-line sau ventilatoare de tubulatura, avand debite de aer cuprinse intre 250 si 1.600 mc/h si functionand la tensiuni de alimentare de 230V/50Hz.

Oltenia Frig Service pune accent pe adaptarea solutiilor de ventilare si climatizare in functie de nevoile specifice ale fiecarui client. Echipa noastra de specialisti lucreaza indeaproape cu clientii pentru a intelege cerintele si pentru a oferi solutii personalizate, eficiente si durabile.

Indiferent daca este vorba despre proiectarea si executia instalatiilor frigorifice, climatizare sau ventilare, Oltenia Frig Service se straduieste sa ofere servicii de calitate superioara, respectand cele mai inalte standarde tehnice si de siguranta.

Suntem dedicati satisfacerii nevoilor clientilor nostri si construirii de relatii de incredere pe termen lung.