Despre noi

Compania a luat nastere in 2009 din dorinta de a oferi atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice servicii si produse frigorifice de calitate. Am inteles de la bun inceput cat de important este confortul termic, atat pentru oameni, cat si pentru diferite industrii.

De peste 14 ani asiguram servicii de proiectare, executie, service si mentenanta preventiva in garantie si post-garantie pentru instalatii frigorifice si de climatizare din domeniul industrial si comercial.

Suntem adeptii calitatii si permanent ne aliniem standardelor cerute de clientii nostri prin asimilarea celor mai noi tehnologii si celui mai ridicat nivel de pregatire profesionala.

Misiune

Misiunea noastra este sa aducem performanta in domeniul echipamentelor si instalatiilor frigorifice. Atunci cand afacerea dumneavoastra are nevoie de consiliere, proiectare sau montare de instalatii frigorifice, numarul nostru de telefon este primul care trebuie apelat.

Valori

Punem calitatea pe primul loc. Ne mandrim cu modul de lucru si cu echipa noastra care este orientata catre finalizarea proiectelor cu rezultate bune. De asemenea, punem accent pe transparenta in comunicarea cu clientul si respectarea termenelor limita.

Viziune

Vrem sa devenim lideri in minunatul domeniu al echipamentelor si instalatiilor frigorifice. Ne dorim ca pe viitor sa continuam comunicarea eficienta cu clientii nostri si sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor noastre.

Acreditari & Certificari