Consultanta

Consultanta in acest domeniu joaca un rol crucial in asigurarea unor solutii eficiente si fiabile in ceea ce priveste stocarea si reglarea temperaturii in diverse aplicatii industriale.

Oferim suport specializat si avem experienta in proiectarea, instalarea, intretinerea si optimizarea sistemelor frigorifice. Un aspect important este analiza detaliata a cerintelor specifice clientilor si a conditiilor de functionare ale sistemului.

Consultantul poate efectua inspectii periodice, revizii si teste de performanta pentru a se asigura ca instalatia functioneaza in mod corespunzator si ca se respecta toate normele si reglementarile aplicabile.

De asemenea, putem oferi sfaturi privind imbunatatirea eficientei energetice si reducerea costurilor de operare.

Service / Intretinere

Suntem constienti de importanta si investitia considerabila pe care o presupune o instalatie sau un echipament frigorific pentru clientii nostri.
In consecinta, ne-am dezvoltat continuu si ne-am specializat pentru a rezolva prompt orice problema care poate aparea in functionarea unei instalatii frigorifice. Oferim clientilor nostri service profesionist, care sa fie in masura sa faca fata rapid tuturor provocarilor.

Monitorizare

Suntem la datorie si oferim serviciul de monitorizare la fiecare sistem frigorific și produs pe care il instalam. Gestionam eficient si ne asiguram ca sistemele de racire, esentiale pentru business-ul dumneavoastra, functioneaza la capacitate maxima, prevenind totodata eventualele probleme sau defectiuni.

Monitorizarea constanta a temperaturii, umiditatii si altor parametri relevanti este esentiala pentru asigurarea sigurantei si calitatii produselor, daca vorbim despre sectorul alimentar.

Garantie & Post Garantie

Produsele si serviciile oferite de Oltenia Frig Service beneficiaza de coditii de garantie si postgarantie, cu certificate emise de producator.

Logistica echipamentelor

Utilizarea de echipamente logistice este o alegere perfecta pentru orice companie. De la depozite si camere frigorifice la containere si vehicule specializate, va putem furniza solutii complete si integrate, care sa va asigure ca marfa dumneavoastra este pastrata in conditii optime pe intregul parcurs al lantului de aprovizionare.