Solutii control temperatura

Oltenia Frig Service proiecteaza si executa la cerere orice tip de tablou electric pentru instalatiile frigorifice cu sisteme integrate de monitorizare si control al temperaturii.

Pentru a asigura o temperatura optima in diverse aplicatii, sunt necesare solutii eficiente si precise de control.

In cazurile in care este necesar, controlul temperaturii la scara larga, sistemele de automatizare si control al climei sunt solutii ideale. Aceste sisteme utilizeaza computere si algoritmi avansati pentru a monitoriza si regla temperatura in intregi cladiri sau facilitati.

Ele pot integra diferite componente precum termostate, senzori, ventile si echipamente de racire sau incalzire, asigurand un control precis si eficient al temperaturii.

Programatoare si controlere

Programatoarele si controlerele de temperatura sunt componente esentiale intr-o varietate de domenii si industrii, jucand un rol crucial in mentinerea si reglarea temperaturilor in diferite sisteme si echipamente. Folosim aceste sisteme la o gama larga de aplicatii, de la sisteme de climatizare si frigidere, pana la masini industriale si procese de productie.

Sisteme de monitorizare

Oltenia Frig Service foloseste cele mai bune solutii pentru a pastra instalatiile frigorifice in parametrii normali. Folosim PlantWatchPRO solutia de la CAREL pentru supravegherea instalatiilor mici si mijlocii.

Tablouri de automatizare

Tablourile de automatizare sunt proiectate pentru a controla si a actiona instalatiile electrice asociate echipamentelor frigorifice.

Ele sunt fabricate in carcase metalice cu un grad de protectie adaptat spatiului de instalare. Functiile lor includ protectia si comanda diferitelor elemente de executie din aceste instalatii, monitorizarea si alte functii specifice echipamentelor frigorifice.